یک وب سرویس جایگزین برای اس ام اس جهت ارسال پیامهای سی ار ام از طریق واتسآپ و بات تلگرام به کاربرها نوشتهایم و در قسمت تنظیمات، url و پارامترهای مورد نیاز را ست کردهایم، پیامها به درستی ارسال میشود و هیچ مشکلی از بابت ارسال پیامهای سیآرام به مخاطب نداریم. در مواقعی که پیام ارسال شده از سیآرام به هر دلیلی(خطای کدهای ما، عضو نشدن کاربر در ربات یا واتسآپ و ...) به دست کاربر نمیرسد کدهای ما چطور باید خطا را به سیآرام گزارش دهد تا اوپراتور از عدم ارسال پیام به کاربر مطلع گردد.
با تشکر از شما.
سلام
لطفا بفرمایید از کدام وب سرویس ما و از چ متد آن استفاده میکنید تا بتونم راهنماییتون کنم
شما لطفا به من بگید میخواهید از چه سرویسی استفاده کنید و اون نتایج رو در سی آر ام به چه صورت و در قالب چه آیتم سی آر امی ذخیره کنید
لطفا راهنمای وب سرویس ها رو مطالعه بفرمایید بعداگر سوالی در مورد وب سرویس های موجود و متد های آن داشتید بفرمایید بنده در خدمتم
اینجا فقط بنده میتونم به سوالات وب سرویس پاسخ بدم لطفا جهت این گونه سوالات با واحد پشتیبانی و یا استقرار در ارتباط باشید
یک سرویس نوشتیم و آدرسش در تنظیمات اس ام اس مطابق عکس زیر ست کردیم میخوایم نتایج ارسال پیام به کاربر را به سیارام برگردانیم تا سیارام موفق یا نا موفق بودن ارسال پیام را به اپراتور اطلاع بده.
https://www.filemail.com/d/bunzuavmqiwiaan
شما لطفا به من بگید میخواهید از چه سرویسی استفاده کنید و اون نتایج رو در سی آر ام به چه صورت و در قالب چه آیتم سی آر امی ذخیره کنید
لطفا راهنمای وب سرویس ها رو مطالعه بفرمایید بعداگر سوالی در مورد وب سرویس های موجود و متد های آن داشتید بفرمایید بنده در خدمتم
در این مورد ما از هیچ وب سرویسی از سی ار ام استفاده نمیکنیم. ما یه url در تنظیمات پیام کوتاه سیارام ست کردیم که با استفاده از اون url با مشتریهامون ارتباط میگیرم و اطلاعات رسانیهای crm را با استفاده از url از سی ار ام میگیریم و به مشتری میفرستیم.
اینجا فقط بنده میتونم به سوالات وب سرویس پاسخ بدم لطفا جهت این گونه سوالات با واحد پشتیبانی و یا استقرار در ارتباط باشید