سلام وقت بخیر نیکوروش هستم از شرکت توسعه فناوری صنعت کوشش
درخواست وب سرویس داریم برای اینکه داده های سیستم رایورز به راحتی در هرزمانی که خواستیم وارد سیستم سی آر ام شود و یا بالعکس و همراه با آپدیت سیستم رایورز سیستم سی آر ام هم اپدیت شود ممنون میشم در اسرع وقت اطاع دهید و جواب را به ایمیل های iranawalab@gmail.com و iranianawa@gmail.com ارسال کنید با تشکر
سلام وقت بخیر ما میخواهیم تمامی فاکتور ها و اطلاعاتی که از جمله مالی و کالاهای فاکتور شده برای مشتریان که از طریق رایورز زده می شود به طور خودکار در سیستم سی آرم هم زمان موجود باشد و چون زمان هم کم داریم و میخواهیم سریعتر به نتیجه برسیم ممنون میشم در اسرع بودن این کار راهنماییمون کنید
بهتر میتونم کمک کنم اگر بفرمایید که چه نوع دادههای نیاز دارید در سی آر ام پیام گستر ثبت کنید و برعکس. با جزئیات بیشتر توضیح دهید.
آیا شما به سورس کد رایورز دسترسی دارید؟
سلام روز بخیر این روندی که من در سایت بخواهم تیکت بزنم باعرض پوزش کند می باشد و برای مدیر عامل توضیح من قابل توجیه نمی باشد ممنون میشوم شما داخلی بفرمایید من زنگ بزنم تلفنی صحبت کنم و به نتیجه برسم یا شما با شماره 09129304972 تماس بگیرید بنده نیکوروش هستم ممنون میشم سریعتر راهنمایی کنید چون تمام فاکتور های ما مانده و من میخوام تا قبل از عید این کار انجام شود با تشکر فراوان
برای ثبت اطلاعات در سی ار ام پیام گستر کافیست سرویسهای سی ار ام را فراخوانی کنید. برای دسترسی به مستندات وب سرویس با تماس با داخلی 4 شماره 49714 میتوانید به آخرین نسخه وب سرویس دسترسی پیدا کنید. مستندات را مطالعه کنید و با فراخوانی توابع دادهها از سیستم رایورز به سی ار ام منتقل کنید و بر عکس جهت ارسال آخرین تغییرات از سی ار ام به رایورز از سیستم وب هوک استفاده کنید.
برای کار با وب هوک نیاز به دانش و مهارت کار با سی ار ام پیام گستر است.