من برای ایجاد مخاطب حقیقی مشکلی ندارم و میتونم براش کد تعریف کنم و از طریق api اون رو بسازم.
اما وقتی که میخواهم سرنخ حقوقی بسازم با این فرمت خطا مواجه میشم:
{"SavePersonResult":{"Message":"نوع هویت انتخاب شده اشتباه است.","Success":false,"CrmId":"00000000-0000-0000-0000-000000000000"}}
(من برای سرنخ حقوقی "code123" رو در نظر گرفتم هم چنین پوشه ای با کلید کاربر "something" در نظر گرفتم)
فکر میکنم مشکل از فیلد IdentityType هست. اما در داکیومنت نوشته شده 2 مقدار حقیقی یا حقوقی میتواند به خود بگیرد.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
این هم آبجکتی هست که من pass میدم:
سلام خدمت شما
لطفا داکیومنت های وب سرویس را از واحد امور مشتریان دریافت کنید در اونجا به تفکیک توضیح دادیم که ب ازای هر وب سرویس چه ئارامتر هایی باید ارسال شود
توجه داشته باشید برای این مثال که نوشتید شما قصد ایجاد هویت حقوقی دارید بس باید یک شی از نوع organizationingo باس دهید
در اینجا شما از LastName استفاده کردید که مخصوص هویت حقیقی است و خیلی از فیلد های مورد نیاز حققوقی روئ اصلا مقدار دهی نکردید
شما برای تست یک بار از بازار هایی مانند wcftestclient و wcfteststorm استفاده کنید
من در حال حاضر از اینترفیس IOrganization استفاده میکنم و از متود SaveOrganization .
اما ارور
"Object reference not set to an instance of an object"
رو دریافت میکنم.
این هم آبجکتی هست که من pass میدم:
let requestArgs = {
username: username,
password: password,
OrganizationInfo: {
description: "Test company is good",
CrmObjectTypeCode: "code123",
Categories: { CategoryInfo: { Key: "something" } },
Nickname: "شرکت تست",
},
}
من برای سر نخ حقوقی کد "code123" رو از قسمت هویت ها ست کردم.
سلام خدمت شما
مشکل کد شما این است که جای OrganizationInfo باید مینوشتید Organization
شما اگر wsdl هر سرویس را در مرورگر باز کنید و نگاه کنید yourdomainname/services/api/iorganization.svc?singleWsdl
میبینیم که در آن نوشته که نامی که باید برای هر پراپرتی پاس بدهیم چیست
.<xs:element minOccurs="0" name="Organization" nillable="true" type="q1:OrganizationInfo"/>
.
.
.
.
ممنون میشم لطف کنین لیست مقادیری که الزامی هست رو اشاره بکنین .
به این دلیل که درون داکیومنت فیلد های ضروری نوشته نشده . (نسخه 0.1)
من یه نسخه جدید از داکیومنت که در اون الزامات رو هم مشخص کرده باشیم در اختیار تیم امور مشتریان قرار میدم شما لطفا طی چند ساعت آینده آخرین نسخه داکیومنت رو از شون درخواست کنید
و اینکه ممنون میشم درباره RefId هم توضیحی بدین که در کدوم قسمت از طریق رابطه کاربری برنامه میتونم ست کنم.
توضیح درون داکیومنت:
"این فیلد برای ارجاعات احتمالی به CrmObject استفاده می گردد."
refid رابط کاربری نداره و فقط دیتا بیسیه
یه فیلدی که شما در صورتی که بخواهید از سیستم ما برای مثلا همگام سازی با سیستم های دیگه استفاده کنیم میتونید برای خودتان به عنوان مثال رفرنس آیتم جاری رو در اون سیستم مقابل در این محل ذخیره کنید
سلام خدمت شما
مشکل کد شما این است که جای OrganizationInfo باید مینوشتید Organization
شما اگر wsdl هر سرویس را در مرورگر باز کنید و نگاه کنید yourdomainname/services/api/iorganization.svc?singleWsdl
میبینیم که در آن نوشته که نامی که باید برای هر پراپرتی پاس بدهیم چیست
.<xs:element minOccurs="0" name="Organization" nillable="true" type="q1:OrganizationInfo"/>
.
.
.
.