با سلام و وقت بخیر
آیا امکان افزودن CategoryInfo در کلاس person از طریق webservice وجود دارد؟ در صورت امکان لطفا نام وب سرویس و متود رو می فرمایید؟
همچنین در فایل راهنما ویژگی organizationName برای person ذکر شده است که بنده این ویژگی رو نمیبینم. برای درج نام شرکت هویت چه پیشنهادی دارید.
ممنون از راهنمایی هاتون
به منظور درج یک هویت در دسته از CategoryInfo استفاده میشود. برای درج هویت در دسته بندی از متد SavePerson استفاده کنید. توجه داشته باشید پراپرتی Categories به صورت ارایهای از CategoryInfo است و میتوان یک هویت را در چند دسته بندی ذخیره کرد.
پراپرتی organizationname در person اشتباه بوده و مستندات نیاز به بروزرسانی دارند. برای ذخیره هویت حقوقی از سرویس Organization استفاده کنید و Person به منظور ذخیره هویت حقیقی است.
ممنون از پاسختون. بنده نیاز دارم که بتونم CategoryInfo جدید ایجاد کنم. چون همه هویت ها در یک دسته قرار نمیگیرن و باید بتونم در صورت عدم وجود CategoryInfo جدید ایجاد کنم. آیا راهی برای ایجاد دسته در وب سرویس وجود دارد؟
ممنون از پاسختون. بنده نیاز دارم که بتونم CategoryInfo جدید ایجاد کنم. چون همه هویت ها در یک دسته قرار نمیگیرن و باید بتونم در صورت عدم وجود CategoryInfo جدید ایجاد کنم. آیا راهی برای ایجاد دسته در وب سرویس وجود دارد؟