آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

رفع اشکال باگ ماژول اصالت و انبارداری

5 ارسال ها
2 کاربران
0 Likes
111 نمایش‌
0
شروع کننده موضوع

باسلام و احترام

مشتریان ما پس از تهیه کالا، کد اصالات (گارانتی) حک شده بر روی کالا را برای ما میفرستند و نرم افزار پیام گستر بر اساس ماژول مدیریت اصالت پس از دریافت پیامک اصالت (ثبت سریال محصول) درصورتیکه که کد صحیح باشد ان را تایید میکند ( درصورتیکه قبلا شماره سریال در انبارداری رسید شده باشد)

اما ما میخواهیم که بتوانیم با استفاده از جستجو کد محصول ارسالی، دسترسی به زمان ارسال پیامک و همچنین زمان شروع و پایان گارانتی داشته باشیم (باتوجه به تنظیمات اولیه در زمان ثبت رسید کالا در انبارداری و مشخص کردن زمان شروع گارانتی بر اساس ثبت سریال کالا)، اما متاسفانه اکنون متوجه شدیم، علیرغم تمامی توضیحات توسط تیم استقرار فنی و فروش این قابلیت به صورت کامل در نرم افزار پیاده سازی نشده است و زمان جستجو کد در تب مدیریت اقلام کالا، اطلاعات فوق نمایش داده نمیشود، لذا خواهشمندیم راهنمایی بفرمایید رفع این مشکل و باگ نرم افزاری به چه صورت امکان پذیر میباشد؟

از طریق وب سرویس به چه روشی میتوانیم این باگ نرم افزار را برطرف کنیم تا بتوانیم با جستجوی کد سریال محصول ارسال شده در هر زمان به اطلاعات مورد نیاز ( شخص فرستنده ، زمان ارسال کد)  دست پیدا بکنیم.؟

با تشکر

PG-Admin PG-Admin 27 اردیبهشت 1400 10:32 ق.ظ

با سلام خدمت شما
عرض کنم خدمتتون که این مورد با گ نرم افزار نیست و فیچر ایست که هنوز پیاده سازی نشده است
از اونجایی که این فروم فقط محل سوالات وب سرویسه عرض کنم خدمتتون وب سرویسی برای اصالات کالا وجود ندارد

3 پاسخ
0
شروع کننده موضوع

با تشکر از پاسخ شما

راهنمایی میفرمایید به چه طریقی میتوانیم با استفاده از وب سرویس با جستجوی سریال داخل نرم افزار به زمان ارسال کد برسیم؟ 

با تشکر

PG-Admin PG-Admin 27 اردیبهشت 1400 11:43 ق.ظ

والا برای استفاده از سریال ها هیچ وب سرویسی وجود ندارد

0
شروع کننده موضوع

ممنونم از پاسختون

ما میتوانیم فیلتر مورد نظرمون (جستجوی کد) رو بر روی لیست پیام های دریافتی در یکی از خطوط پیامکی بگذاریم؟ (برای جستجو براساس محتوای پیامک دریافت شده وب سرویسی دارید؟)

پنل پیامکی پرتال اول میباشد

0

خواهش میکنم

خیر وب سرویسی وجود ندارد

https://developer.payamgostar.com/soap-docs/

این لینک کل وب سرویس های  قابل استفاده است  بهمراه داکیومنتشون  باز اینا رو نگاه کنید در مورد هرکدومشون سوالی داشتید بفرمایید در خدمتم

اشتراک:
پیمایش به بالا