سلام
وقتی می]وام هویتی رو ویرایش کنم اون هویت رو یک بار میگیرم و ویرایش میکنم بعد دوباره اون رو save میکنم
ولی خطای type code was not found میگیرم چون CrmObjectTypeCode همه هویتها یک رشته خالی هست و زمان ارسال مجدد خطا میگیره
شما باید موقع چه موقع ایجاد هویا جدید چه ویرایش مقدار crmobjecttypecode رو پاس بدین
من این مقدار رو ندارم!
میخوام یه مقداری رو از یک هویت عوض کنم که فقط id ازش دارم.
برای همین یک بار find میکنم که مقادیر رو پیدا کنم ولی crmobjecttypecode خالی برمیگرده!
ممکنه یک هویت کلا Type Code نداشته باشه؟
راستی چرا همیشه به جای ثبت پاسخ دارید نظر ثبت میکنید؟
اجازه بدید مشکل رو شفافتر بگم
مثلا یه سناریویی درنظر بگیرید که من id یک کاربر رو دارم و میخوام firstName رو عوض کنم. چطور باید انجام بدم؟
این درسته؟:
- با FindPersonByIdAsync همه مشخصات شخص رو میگیرم
- مقدار firstName رو عوض میکنم
- دوباره همه مشخصات رو به SavePerson میفرستم
الآن اگه توی چیزی که Find برمیگردونه CrmObjectTypeCode خالی باشه من چطور میتونم آپدیت رو اجرا کنم؟
راه حل پیشنهادی شما چیه؟
معمولا کسایی که از وب سرویس استفاده میکنند یه کلید برای حقیقی و یک کلید برا ی حقوقی تعریف میکنندو همیشه چه در حالت ایجاد چه ویرایش از یک نوع استفاده میکندد چون منطقا هر سری تو کد نویسی هاشون نمیان تغییر بدن و کلید های متفاوتی تعریف کنن و هر سری یه کد تعریف کنن پس کد ایجادشون رو بر اساس حقیقی یا ححقوقی بودن به هر کدوم یه کلید میدن و و به اون میسازن و تا الان کسی نیازی دیگه ای نداشته
مقدار typecode رو ما تو get هامون برگردونیم
فکر کنم مشکل من حل شد
توی Get مقدار CrmObjectTypeCode برمیگرده
مشکل اینجا بود که توی تعریف هویت «کد» تعریف نکرده بودیم و چون کد خالی بود خالی برمیگشت.
کد رو پر کردیم درست شد
خیلی متشکرم 😊