با سلام و احترام
من میخوام با وب سرویس ارتباط بگیرم ولی خطای زیر رو نمایش میده. ممنون میشم راهنماییم کنید.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
امکان استفاده از وبسرویس در این ویرایش فعال نمیباشد. برای فعال سازی لطفاً با تیم پشتیبانی تماس حاصل فرمایید.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
باتشکر
با سلام و احترام
برای فعال سازی لطفاً با تیم پشتیبانی تماس حاصل فرمایید.
تماس گرفتم گفتن ماژول هاتون نصب هست لطفا توی فروم بپرسید سوالتون رو.
ممنون میشم راهنماییم کنید یا داخلی مورد نظر رو بفرمایید که مشکل حل بشه.
این مشکل هیچ ربطی به به فروم نداره شما تماس بگیرید مجدد لطفا
بفرمایید که من (حیدریان هستم) با مدیر پشتیبانی هماهنگ کردم قرار شده شما با اسم شرکتتون یه تیکت یزنین بعد همکاران وصل میشن به سیستمتون و بررسی میکنن
باتشکر ممنونم
خواهش میکنم
باسلام و احترام
من الان موفق شدم که از طریق وب سرویس فرمی رو در crm ایجاد و ذخیره کنم به وسیله متد SaveForm.
ولی فرم زمانی وارد چرخه میشه که از داخل crm دکمه ارجاع تسک به گیرنده انتخاب شده رو بزنم.
چطور میتونم این کار رو از طریق وب سرویس انجام بدم با کدوم متد؟
باتشکر.
سلام عرض ادب استفاده از چرخه در وب سرویس امکان پذیر نمیباشد
سلام.
ممنون میشم یه راهکار بدید برای اینکار. چون بدون چرخه که نمیشه. حتما باید راهی باشه که از طریق وب سرویس فرم ذخیره شده وارد چرخه بشه.
ممنونم
سلام شما میتونید چرخنون رو طوری طراحی کنید که با ذخیره آیتم اولیت اکشن از چرخاون اتفاق بیوفته
آیتم رو با وب سرویس ذخیره کنید و ادامه کار چرخه رو با کاربرانتون ب صورت دستی پیش ببرید
هیچ راهی برای تغییر وضعیت چرخه بعد از ذخیره توسط وب سرویس وجود ندارد
یعنی باید چرخه در CRM طوری تعریف بشه که با ذخیره فرم اولین اکشن که همون شروع چرخه هست به صورت اتوماتیک اتفاق بیفته. درسته؟
و اگر اینچنین باشه اونوقت برای ادامه اقدامات روی چرخه میشه از طریق وب سرویس اقدام کرد ؟ یعنی کاربری که فرم رو دریافت کرده پاسخ بده و تسک رو وارد گردش دوم (جدید) کنه و یا خاتمه بده چرخه رو.
بلی همه فرایند دیگه دستی توی کارتابل فرایند کنترل میشه