با سلام.
در پیش فاکتور crm فیلدی وجود دارد به نام مقدار! برای ثبت پیش فاکتور با استفاده از وب سوریس اسم property و کلاسی که باید این فیلد(مقدار) در آن قرار داده شود چیست و نحوه پر کردن آن به چه صورت است؟ در کلاس InvoiceDetailInfo ؟ و یا InvoiceInfo و یا .... ؟
سپاس فراوان
اگر در سی آر ام فیلد اضافهای توسط خودتون افزوده شده، برای ثبت داده در این فیلدها با استفاده از وب سرویس از پراپرتی ExtendedProperties استفاده کنید. قبل از هر کاری برای هر کدام از این فیلدها کلید تعریف کنید. سپس از طریق ExtendedProperties کلید را در فیلد key و مقدار را در فیلد value وارد نموده سپس وب سرویس را فراخوانی کنید.
فیلد مقدار در پیش فاکتور crm به صورت پیش فرض وجود داره و ما اضافش نکردیم. در واقع میشه گفت همون تعداد هستش
سلام
من توی سرویس ها یک متد پیاده سازی کردم که توش متد زیر رو از سرویس crm دارم فراخوانی میکنم.
میخوام یک مشتری رو با استفاده از query پیدا کنم
_personClient.SearchPerson(Auth.UserName, Auth.Password,"", "CustomerNo ==167")
به من ارور "invalid syntax" میده.
سوال بعدی اینه که فیلد typeKey سرویس رو برابر چی قرار بدم و از کجا پیدا کنم مقدارشو
اگر ممکنه سرویس کاتالوگ های جدید رو ارسال کنین. چون توی اون سرویس کاتالوگی که داده بودین اسم فیلد ها عوض شده.
mer30
فیلد CrmObjectTypeCode که در توضیحات وب سرویس "در این پارامتر کد نوع شخص مورد نظر برای ذخیره تعیین می گردد." مشخص شده از کجا میشه تعریف کرد ؟
آقای نصیری
فیلد مقدار در پیش فاکتور crm به صورت پیش فرض وجود داره و ما اضافش نکردیم. در واقع میشه گفت همون تعداد هستش
میشه بگین باید چیکار کرد
وقتی پیش فاکتور در crm ذخیره میشه یه فیلدی هست به نام "مقدار" که عدد داخلش قرار داده میشه. این فیلد جزو فیلد های پیش فرض خود crm هستش و ما خودمون اضافش نکردیم. مشکل اینجاست که در مستندات crm که ما داریم هیچ جا اسمی از فیلد "مقدار" وجود نداره و من نمیدونم که کدوم یک از فیلدهای پیش فاکتور رو برای پر کردن "مقدار" استفاده کنم. سوال اینجاست که "مقدار" کدوم یکی از فیلدهای پیش فاکتوره مرسی.
یه عکس هم برای نمومه ضمیمه کردم
در پاسخ آ. miladahadiani:
لینک "آموزش تغییر کلید CrmObjectTypeCode" و "علت استفاده از کلید CrmObjectTypeCode" مطالعه کنید.