سلام
لطفا بفرمایید که جهت انتقال اطلاعات مخاطبان در دسته های مختلف چطور و از چه وب سرویسی برای این کار استفاده کنم؟
ممنون
برای انتقال هویتها از سرویس IPerson و IOrganization استفاده کنید. برای درک بهتر پیشنهاد میشود مستندات وب سرویس را مطالعه کنید.
سلام مجدد من مطالعه کردم پارامترهای توی داکیومنت با پارامترهای ارسالی متد متفاوت و داکیومنت ظاهرا نسخه جدید نیست ولی من الان سوالی که دارم اینه که مقدار این پارامتر ها را نمی دونم چی باید بزارم
CrmObjectTypeCode
ParentCrmObjectId
CrmObjectTypeIndex
CrmId
من الان با یه ابجکت که فیلدهای کمیش را مقداردهی کردم و خیلی از فید هارو خالی گذاشتم در خواست میزنم پاسخ پایین را دریافت می کنم
{
SavePersonResult: {
Message: 'Object reference not set to an instance of an object.',
Success: 'false',
CrmId: '00000000-0000-0000-0000-000000000000'
}
}
سلام وقت بخیر من مطالعه کردم ولی همچین مسیری که نوشته شده را ما در crm نداریم قسمت نمای کلی اصلا وجود نداره عکس های الحاق شده هم با نسخه crm ما تطابق نداره لطفا در این باره بیشتر توضیح بدید و براساس نسخه crm ما که نسخه استاندار اخرین ورژن هست راهنمایی بفرمایید که توی چه قسمتی برم
ممنوم و متشکر
g
f
بر روی منو "شخصی سازی سوابق CRM" کلیک کنید و مشابه آموزش ادامه بدید.
من اون هویت اپراتور حقیقی که توی تصویر گفته شده را ندارم ولی به هر حال هم برای سرنخ حقیقی و هم مخاطب حقیقی و هم مخاطب حقیقی(کاربر) تعریف کردم ولی همچنان همون خطا را دریافت می کنم
ا
آیا فیلد Categories مقداردهی شده؟ در صورت پاسخ خیر، لازم است یک دسته جدید ایجاد و کلیدی برای آن در نظر بگیرید. سپس کلید را در وب سرویس استفاده کنید. در این فروم آموزش تعریف کلید برای دسته بنده آورده شده است.
سلام وقت بخیر من شکل دسته بندی بانک اطلاعاتیم به این صورت هست و الان کلید به صورت دیفالت برای دسته هام تعریف شده بود که با اونا تست کردم ولی باز هم نشد لطفا نحوه مقدار دهی categories را با ذکر مثال بفرمایید که چطوری هست و دقیقا توی کلید باید کدوم کلید را بزنم کلید دسته را باید بزنم؟