سلام.روزتون بخیر.متاسفانه ما نتونستیم بین فروشگاه آنلاینمون و پیام گستر ارتباط برقرار کنیم.علنا پیام گستر هیچ کارایی ای برای ما نداره تا زمانی که سرویس api درست نشه.برای اینکار اگه از شما بخواهیم برامون ارتباط برقرار کنید به صورت کامل و برنامه اش رو بنویسید هزینه اش به چه صورته؟
لطفا جواب بدید.
صحبت کردم گفتن مربوط به پیام گستر نیست.اینجا باید پرسیده بشه.
کاربر گرامی mahlaalirad، درخواست شما به واحد فروش ارسال گردید، مجدد با واحد فروش تماس بگیرید و با جزئیات کامل درخواستتون با بچهها در میان بگذارید، فقط در نظر داشته باشید اگر تمایل دارید ما برای شما شخصی ساز انجام بدیم با فروش تماس گرفته میشود در غیر اینصورت اگر سوال دارید و میخواید به آن پاسخ داده شود، اینجا سوالتون را بپرسید.
سلام وقت بخیر
با نرم افزار wcf test client کار میکنم و آدرس مربوطه رو ثبت میکنم
http://myIP/services/api/iperson.svc
یوزر و پسورد هم صحیح وارد میکنم اما پیغام خطا در هنگام اتصال بهم میده که میگه user is not valid
راه حل برطرف کردنش چیه؟
نام کاربری یا گذرواژه نامعتبر است. لطفاً از صحت گذرواژه اطمینان حاصل کنید. اگر همچنان با این خطاء مواجه شدید لطفاً با واحد پشتیبانی محصول تماس بگیرید.
سلام من الان با امورمشتریان و پشتیانی صحبت کردم.گفتن چون شما گفتید پشتیبانی محصول یعنی فروشگاه آنلاین خودمون رو باید چک کنیم در حالیکه ما با یوزر و پسورد پیام گستر مشکل داریم.
من از این url استفاده میکنم ( http://myIP/services/api/iperson.svc ) و یوزر پسورد ورود به پنل پیام گستر خودم رو وارد میکنم.بهم اخطار user is not valid میده.
لطفاً با امور مشتریان تماس بگیرید و بفرمایید شما رو به پشتیبانی محصول(آ. نصری) وصل کنند.
سلام
آیا در وب سرویس شما قابلیت bulk update وجود داره؟ یا امکان ایجادش هست؟
در حال حاضر قصد دارم از طریق وب سرویس محصولاتی که روی سایت هست رو اپدیت قیمت کنم و برای اینکار از طریق وب سرویس باید به سی ار ام وصل بشم که انجام شه فقط مشکل اینه که برای اپدیت هر کالا یک درخواست به سمت سرور میره و متاسفانه سرور خیلی درگیر میشه
میخواستم ببینم اگر قابلیت bulk update وجود داره همه ی اینها از طریق یک فرم ارسال بشه که درخواست یک عدد باه اما در مستندات چیزی پیدا نکردم در این مورد
خیلی عجه ای هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید