با درود نیاز داریم با کمک وب سرویس کاربر حقیقی را که خودمان از طریق وب سرویس ثبت کرده ایم ویرایش کنیم. البته نه همه اطلاعات، بعضی اطلاعات را در آن ویرایش کنیم.
بفرمایید چگونه این کار را با php انجام بدیم.
با تشکر
سلام خدمت شما
ما برای ذخیره هویت یک سمپل داریم که میتونید از اون کمک بگیرید
https://github.com/1stco/PayamGostarApiSamples/blob/master/PHP/Person/SavePerson.php
فقط کافیه شما زمانی که میخواهید ویرایش انجام بدید در فیلد crmid مقدار id اون هویت مد نظرتون را وارد کنید
شما میتوانید برای بدست اوردن Id از متد های search , find سرویس iidentity استفاده کنید
این سمپل کد که فرستادید برای save person هستش. لطف میکنین برای ویرایش سمپل کد بفرستین؟
خواهش میکنم در خدمتم
با سلام احترام
ایا میشود فیلد های یک فرم را که از قبل ایجاد شده و اطلاعاتی در ان ثبت شده را مجددا توسط وب سرویس بازنویسی کرد ؟
سلام وقت بخیر
مقدار crmid را چطور بدست بیاریم
برای تست که میتونین از تو ui نرم افزار مقدار guid رو کپی کنین
ولی در کل از طریق متد های find & search این امر امکان پذیر است
در هویت میخوام با postman تست کنم مشکلی نداره؟
شما میتوانید با postman wcftestclient wcftest storm تست کنسن
در هویت من crmid ندیدم تو ui
در هویت اسمش تو url به صورت identityid نوشته شده
شما میتوانید با postman wcftestclient wcftest storm تست کنین
برای تست که میتونین از تو ui نرم افزار مقدار guid رو کپی کنین
ولی در کل از طریق متد های find & search این امر امکان پذیر است
من چند تا سوال کلی داشتم همشو میتونم اینجا بپرسم؟
بلی بفرمایید در خدمتم
برای اضافه کردن محصول من دیدم که نرم افزار کلید تکراری قبول میکنه
من میخوام یه محصول اضافه کنم بعد از اون محصول در فاکتورم استفاده کنم ولی بعد ویرایش فاکتور قیمت تخفیف تغییر نکند
چون در فاکتور ها محاسبات بعد از هر بار ویرایش مجد حساب میشود دقیقا طبق تنظیمات آن فاکتور پس شما باشد محاسبات داده های ورودی به وب سرویس را دقیق انجام بدین طبق کانفیک نوع فاکتورتون
در ضمن درصد مالیات و تخفیف رو هم اگر خالی پاس بدید خود وب سرویس محاسبه میکنه
چون در فاکتور ها محاسبات بعد از هر بار ویرایش مجد حساب میشود دقیقا طبق تنظیمات آن فاکتور پس شما باشد محاسبات داده های ورودی به وب سرویس را دقیق انجام بدین طبق کانفیک نوع فاکتورتون