یک تابع برای ایجاد فرم نوشتیم. اکثرا درست کار میکنه متاسفانه در برخی از اجراهاش خطای زیر را نمایش میده:
نسخه جاری سیستم
نسخه سرور: | 2.5.6.7800 |
سلام چون خطای بازگشتی که شما میفرمایید خطای وب سرویس نیست چون اگر وب سرویس مشکل داشت شما هیچ وقت نباید میتونستید ذخیره کنید
لطفا هر موقع این خطا رو مجددا دریافت کردید لطفا با تیم پشتیبانی تماس بگیرید تا لاگ های سرور شما رو برسی کنند
سلام مجدد
دوست عزیز عرض کردم خدمتتون این شرایطی که شما میفرمایید نیاز به برسی لاگ سیستم داره بنده الان در فروم میتوانم راهنمایی کنم که چطور و به چه نحوی از وب سرویس های موجود استفاده کنید
ولی اینکه در سیستم شما در بعضی مواقع خاص خطایی برگردانده میشه رو من از اینجا که نمیتونم تشخیص بدم که اون مواقع خاص چه شرایطی برای شما پیش میاد پس هر زمان این مشکل پیش بیاد همکاران پشتیبانی باید لاگ سیستم شما را برسی کنند و نتیجه را به ما اعلام کنند
سلام مجدد
دوست عزیز عرض کردم خدمتتون این شرایطی که شما میفرمایید نیاز به برسی لاگ سیستم داره بنده الان در فروم میتوانم راهنمایی کنم که چطور و به چه نحوی از وب سرویس های موجود استفاده کنید
ولی اینکه در سیستم شما در بعضی مواقع خاص خطایی برگردانده میشه رو من از اینجا که نمیتونم تشخیص بدم که اون مواقع خاص چه شرایطی برای شما پیش میاد پس هر زمان این مشکل پیش بیاد همکاران پشتیبانی باید لاگ سیستم شما را برسی کنند و نتیجه را به ما اعلام کنند
چطور میتونم لاگ سیستم را بررسی کنم؟